Welkom, leuk dat je op mijn blog komt kijken.

woensdag 8 februari 2012

Een mannenkaart

Hallo allemaal


Geprobeerd een mannenkaart te maken,vind dit nog steeds moeilijk want bloemen of lint vind ik niet zo leuk erbij.Daarom met de klok gewerkt en met eyelets. Hebben jullie nog tips wat ik erbij kan doen. Nog bedankt voor de leuke reactie's en marja welkom op mijn blog. Groetjes joke

4 opmerkingen:

Margo zei

Wat een leukerdje !
Die klok van Tim Holtz is inderdaad super !
Leuke embossing folder heb je gebruikt !
Ja bij een mannenkaart, dat vind ik ook altijd moeilijk !
Ik vind ook dat er geen bloemen bijkunnen, ik doe er vaak sterretjes bij of stoere brads, een stukje jutte en ik heb de gear-stansjes van Tim Holtz op mijn verlanglijstje staan, die passen er ook goed bij !
Maar als je het oordeel van een man vraagt denk ik dat er niets bijhoeft, mannen houden over het algemeen niet van al die frutsels he !
Liefs
Margo

Tinie zei

Hij is prachtig geworden zo met die klok, hele mooie kleuren en leuke details!!!

Groetjes Tinie

Ellen zei

Hoi Ma!
Hij is erg mooi geworden! Wat je de volgende keer zou kunnen proberen is de klok bewerken met donkerbruine inkt, zodat hij niet zo effen is. Ook je fotofilm 'lint' van tim holtz kan er bij. Verder zou ik het niet zo snel weten want hij is al goed geslaagd!

Liefs

Saskia zei

Hoi,
Ik vind je kaart er mooi uitzien. De embosmal die je gebruikt hebt staat nog op mijn verlanglijstje net als de snijmallen van de radertjes, die zouden er nog bij kunnen. Verder zou je inderdaad de klok kunnen bewerken met inkt, je zou ook de embosmal tussen wit papier kunnen doen en dan de mal met verschillende soorten inkt kunnen bewerken, zodat er meer kleur in zit.'
Verder zou ik het ook niet zo goed weten, het ziet er leuk uit.
Groetjes Saskia