Welkom, leuk dat je op mijn blog komt kijken.

zaterdag 30 juni 2012

Tim 3 jaar

Hallo Allemaal

Als eerste wil ik iedereen bedanken voor de leuke reactie,s op mijn label.Vind het altijd leuk om de reactie's te leze3n.Vandaag deze kaart op mijn blog.Tim is woensdag 3 jaar geworden maar vierde het vandaag en ik kan nu de kaart laten zien.
 De achtergrond is gewoon de kaart die ik bewerkt heb met de Provo Craft .Dit kaartje zag ik bij EKEF en vond het een heel leuk kaartje.
Het stempeltje van Ingrid mogen lenen en zie hier het resultaat.Het stempeltje ingekleurd met Copics en er kleuren van het stempeltje komen terug onder de kaart.Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.Fijn weekend en tot de volgende keer.Groetjes Joke

donderdag 28 juni 2012

Geslaagd

Hallo Allemaal

Dinsdag is onze jongste dochter geslaagd voor haar opleiding.Na twee jaar studeren haar onderzoek moeten verdedigen en gehaald.Ze heeft ook sinds kort haar eigen blog omdat ze nu meer tijd heeft om te frubelen.Ellens creaties heet haar blog.Maar goed ik wil graag nu de label laten zien die we aan de bos bloemen gedaan hebben.Met deze label wil ik ook graag meedoen met Dutch Magnolia Lovers nr 35 .
 Het papier komt bij de Action vandaan en het stempeltje heb ik al een poos maar nog niet eerder gebruikt.Het is ingekleurd met Copics.
 De Nellie Snellen pons weer gebruikt voor de bloemetjes.Ook nog een strikje erbij gedaan met de Bow-Easy.
Hier de bos bloemen met de label erbij in onze toilet omdat het hier erg koel is en de bloemen het meest uit de weg staan.Naar de bos bloemen heb ik de label gemaakt.Ook wil ik mijn nieuwe volgers verwelkomen ,en ook iedereen bedanken voor de reactie's op mijn kleurenteamkaart,ik heb ze met heel veel plezier gelezen.Allemaal een fijne dag en tot de volgende keer lieve groetjes van Joke

woensdag 27 juni 2012

Kleurenteamkaart lichtblauw beige

Hallo Allemaal

Het is alweer de laatste woensdag van de maand en is het weer tijd voor de kleurenteam die door Martine wordt georganiseerd.Kijk bij haar blog hoe je hiervoor mee kan doen en wie er verder allemaal meedoen.
 Mijn bijdragen is een verjaardagskaart. Het papier komt bij de boekenvoordeel vandaan ook het kantje en de knopjes heb ik hier kunnen vinden.Ook de Sizzex van Tim Holtz gebruikt
Het Magnoliastempel ingekleurd met Copics.Ik wil iedereen bedanken voor de bezoekjes en tot de volgende keer.Groetjes Joke

dinsdag 26 juni 2012

Een beterschapkaart

Hallo Allemaal

Eindelijk aan het opknappen en ik zag dat er bij It's a Magnolia Challenge een nieuwe challenge is met alleen edwin op de kaart.Van Saskia heb ik deze afdrukjes gekregen en ben ik aan de slag gegaan.

 Het papier komt uit het blok van 7 gypsies,zelf vind ik dit heel fijn papier om mee te werken is aan beide kanten te gebruikenBij deze kaart heb ik ook wondgaas gebruikt,bij Karin zie ik dit regelmatig en het geeft zo leuk effect aan je kaart.
 Edwin ingekleurd met Copics
Het stempeltje van beterschap gekregen van mijn oudste dochter.Ook de roosjes een keer gebruikt .Ben benieuwd wat jullie er van vinden.Ik wil ook iedereen bedanken voor de leuke reactie,s op mijn kerstkaart ik heb ze met veel plezier gelezen.Groetjes Joke

zondag 24 juni 2012

Een kerstkaartje

Hallo Allemaal

Eerst wil ik iedereen bedanken voor de leuke reactie's op mijn vorige kaart.Ik lees ze met veel plezier.Vandaag wil ik een kerstkaartje laten zien die ik net voordat ik ziek ben geworden heb gemaakt.Het is naar het idee van EKEF maar nu in een vierkant.
 Het papier komt uit het blok van Happy Mery's bloc
 Het magnolia stempel ingekleurd met Copics en er houten sterrentjes op de rand geplakt
 Ook de binnenkant versierd,en de sterrenrand van magnolia gebruikt
 Het wit van de muts met Liquid Applique verwerkt,en met de de Heat it op gewarmt waardoor je drie D effect in de rand krijgt
De kerstboom met Versa mark bestempeld en er Embossing glitter op gedaan.
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden ook als is het zomer??
Groetjes Joke

zaterdag 23 juni 2012

Een Award

                                                    
Hallo Allemaal

Van de week zag ik dat ik bij Sandra mee de met de sunshine award zodat jullie mij iets beter zouden leren kennen.Sandra bedankt hiervoor wel iets later maar ik ben ook op dit moment nog in de lappenmand.Vanavond wou ik met het verzoek in gaan.


1. Wat is je favoriete dier?
Zelf hebben we geen huisdieren maar een hond geeft toch de voorkeur.

2. Wat is je favoriete getal?
7,mijn geboorte dag

3. Wat is je favoriete non-alcoholische drankje?
Koffie

4. Facebook of Twitter?
Geen van twee

5. Wat is je passie?
Mijn gezin ,en sinds kort ook een kleinzoon.
Ook kaartjes maken hoort bij de passie

6. Krijgen of geven?
Geven ,maar krijgen is af en toe ook leuk.

7. Wat is je favoriete patroon?
De vierkanten kaarten heeft toch wel de voorkeur


8. Wat is je favoriete dag van de week?
Ik heb geen favoriete dag in de week maar af en toe doen we gezamenlijk een hobbydag houden.

9. Wat is je favoriete bloem?
Rozen

10. Wat is je favoriete land?
Frankrijk.


Nu moet ik ook nog de award doorgeven aan anderen ja dat is moeilijk.Want ik vind alle blogs die ik volg ontzettend mooie kaartjes maken.
Maar hier komen ze dan

Dames het is aan jullie en voor de rest nog een fijn weekend.
Met nog hopelijk heel veel mooie kaarten.
Groetjes Joke

vrijdag 22 juni 2012

Hartelijk Gefeliciteerd

Hallo Allemaal.

Eerst wil ik iedereen bedanken voor de leuke en lieve reactie's op mijn vorige kaart.Vandaag wil ik graag meedoen met NKU uitdaging 21.Deze kaarten vind ik zo leuk dat ik dit toch ook een keertje wilde proberen.
 Het papier komt bij Maja Design vandaan,het stempeltje ingekleurd met Copics
Het grasrandje komt van crealies vandaan.Wat vlinders erbij gedaan omdat ik anders niet aan de skecth voldeed.Met de Perlen pen nog verder afgemaakt.Ben benieuwd wat jullie er van vinden.Groetjes Joke

woensdag 20 juni 2012

35 Jaar een paar

Hallo Allemaal
Als eerste wil ik Martine en Sandra welkom heten op mijn blog heel erg leuk dat jullie mij gevonden hebben.Als je tips heb of op of aanmerkingen hoor ik ze graag.
Vandaag een kaartje naar de workshop van afgelopen vrijdag en om met de uitdaging van afgelopen dinsdag mee te doen bij EKEF de uitdaging is maak een kaart wat een dier dat  mensendingen doen.Mijn broer en schoonzus zijn a.s. zaterdag 35 jaar getrouwd en ik vond dit stempeltje er wel heel erg leuk bij.
 Het papier komt van bleuberry pie.De Tim Holtz lettermal gebruikt
 Het stempeltje ingekleurd met copics
 De bloemen met de Nellie Snellen pons gemaakt en daarin doo drops ingedaan
 Hier alleen het rondje zonder de rand deze haak je in mekaar.
Binnen heb ik de harten pons gebruikt om daarin Hartelijk gefeliciteerd te stempelen en daar kunnen onze namen nog bij.Ik wil iedereen nog bedanken voor de leuke reactie's op mijn vorige kaart.Groetjes Joke

zaterdag 16 juni 2012

Dat je weet, dat ik aan je denk

Hallo allemaal,

nog even een kaartje voor mijn dochter Ellen en schoonzoon Jody. Omdat Ellen nog twee weken voor haar diploma zit voor Verpleegkundig Specialist. Op deze manier wil ik haar en Jody een hart onder de riem steken. Ellen heeft sinds kort een blog, deze vind je hier


Het papier is bij boekenvoordeel gekocht. De stempel van magnolia en de anker en tekst van Different Color heb ik van Saskia geleend. De bloemen heb ik weer gemaakt met de pons van Nellie Snellen. Ik wil iedereen nog bedanken voor de berichtjes op de vorige kaart. Ook van dit kaartje ben ik weer benieuwd wat jullie ervan vinden.

Groetjes Joke

donderdag 14 juni 2012

Sending You Hugs

Hallo Allemaal
Vandaag een kaartje die mijn dochter eergisteren al van mij gekregen heeft.Ze vond hem erg mooi.
 Het papier komt uit twee verschillende blokken een van de action en de even blauwe uit Oxford.
Het lintje gekregen van mijn andere dochter
 Het magnolia stempel ingekleurs met copics
 De Nellie Snellen ponsen weer gebruikt en het hartje van de bloem met Perlen pen bewerkt.
 Ook de Martha Stewart pons gebruikt ook al zie je er niet veel meer van en Sending You Hugs met versa mark en Silver Pearl embossing poeder gebruikt
Hier nog een keer de bloemen en de nieuwe stans die ik pas gekocht heb.Weet niet meer van welk merk.Ben benieuwd wat jullie van dit kaartje vinden.Ik wil iedereen ook bedanken voor de leuke reactie´s op mijn vorige kaart.Groetjes Joke

dinsdag 12 juni 2012

Kaart voor IAMC

Hallo Allemaal
Hier een kaart om mee te doen aan Challenge van Magnolia roze met bruin.
Het is een easelkaart geworden.
Het papier is van birds en flowers en pas geleden gekocht bij de hobbystunter
 De magnoliastempel ingekleurd met copics
 Verder het geheel geprobeerd te versieren en er ook nog knopjes en dew drops.
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden,Groetjes Joke

Hoera een Kleinkind.

Hallo Allemaal

Vandaag wil ik jullie de laatste kaart laten zien die ik gemaakt heb als Janick geboren zou zijn.Deze kaart heb ik verstuurd naar de ouders van Joel.
Het papier en de stempel komt van magnolia
 De stempel ingekleurd met copics
 Verder nog wat versiering aan gebracht

Hopelijk heb ik jullie niet verveeld met alle geboorte kaartjes maar het was wel ontzettend leuk om te maken en om het op mijn blog te zetten.Iedereen ook bedankt voor de leuke reactie's en tot de volgende keer.Groetjes Joke

maandag 11 juni 2012

Stoer kereltje

Hallo Allemaal
Gisteren heb ik jullie de vlaggenslinger laten zien.Heel erg bedankt voor de felicitatie's en de leuke reactie's.Ik heb ze met veel plezier gelezen en super blij dat alles achter de rug is.Het is dan wel een spannende tijd.Vandaag laat ik de kaart aan jullie zien die ik ook voor het jonge gezin heb gemaakt.
 Het Maja papier heb ik hierbij gebruikt.Ik vind dit papier zo mooi ook omdat het dubbelzijdig is.De Martha Stewart pons gebruikt en een lintje erbij gedaan.
 De stempel van snoesje gebruikt,het inkleuren vond ik bij deze stempel best lastig wel drie keer over gedaan en deze er bij gedaan.
Er ook nog een vlinder bij gedaan die ik dubbel heb uitgeponst heb.Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.Groetjes Joke

zondag 10 juni 2012

Een vlaggenslinger voor onze kleinzoon.

Hallo Allemaal

Ik wil vandaag nog de vlaggenslinger die ik voor onze kleinzoon gemaakt heb nog laten zien.
 Dit was een ontzettend leuk werk om dit voor e kleinkind te maken.
 De letters heb ik bij het kruitvat gekocht en de vlaggen  versierd met bloemen en vlinders van Nellie Snellen.
 De vlaggenmal is heel veel gebruikt die ik van mijn dochter geleend heb.
 Een foto met janick en mijn dochter er bij gefotografeerd.
 De nijntje's heb ik van Saskia van kreasas gekregen.Nog bedankt hiervoor Saskia.
Hier hangt de hele slinger in hun huis.Ze vonden het erg leuk om dit te krijgen.Ben benieuwd wat jullie van deze vlaggenslinger vinden.Groetjes Joke