Welkom, leuk dat je op mijn blog komt kijken.

woensdag 29 augustus 2012

Het kaartje voor het kleurenkaartteam

Hallo Allemaal
Vandaag is het weer de laatste woensdag van de maand en dit keer zijn de kleuren bruin en turquoise en bij Martina's kaartjes kan je alle deelneemster zien.
Bij mijn dochter Ellen zag ik dit papier wat dubbelzijdig is en ben ik met haar spullen heerlijk aan de slag gegaan
 Het kaartje heb ik twee zijde gemaakt en ook het stempeltje in twee kleuren.Ook de memory box gebruikt als achtergrond
Het stempeltje pas gekocht en vind het zo'n schatje deze met distress inkt ingekleurd wat ik best lastig vond maar  het kleurt wel leuk bij het geheel.
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden ook al heb ik het gelijk voor de kerst gemaakt.
Ga gauw kijken bij de andere en tot de volgende keer.Groetjes Joke 

zaterdag 25 augustus 2012

Weer een kerstkaart

Hallo Allemaal
Ook vandaag een kerstkaart omdat ik er zoveel moet hebben misschien wel te vroeg begonnen maar ik wil niet meer zoals vorig jaar dat ik alles op het laatst moest maken.
 Het papier komt weer uit de Forever Friends blok en het stempeltje geleend.Het achtergrond papier gekocht bij de Action en het stempeltje uit de Marianne Design collectie die ik laatst gekocht heb.
Het stempeltje uit geknipt en getracht ze in een kerstbal te laten zitten.Ze aan een lintje gedaan en nog een strikje aan gedaan.
Wil iedereen bedanken voor de leuke reactie's en tot de volgende keer.Groetjes Joke

zondag 19 augustus 2012

Een Trouwkaart

Hallo Allemaal
Bij mijn jongste dochter heerlijk spulletjes uit haar kast gepakt en er mee aan de slag gegaan.Het is een zig zag kaart geworden die je bij de EKEF als workshop na kan maken.
 Het papier uit het blok van weddingpapier van papermania gebruikt en grijs karton erachter.
Met de Perlen pen nog wat versierd aan de buitenkant.
 Don en daisy ingekleurd met Copics en daisy ook veel glitters in haar jurk gegeven

De bloemen in de zelfde kleuren gehouden.
De binnenkant van de kaart ook weer helemaal versierd.De stempels met Embossing Glitter bewerkt en de tekst is op de foto niet goed te zien .De randen als versiering erbij gedaan.
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden .Groetjes Joke

woensdag 15 augustus 2012

Een zomers kaartje

Hallo Allemaal
Vandaag een zomers kaartje want het weer laat toch van zijn goede kant zien.Met dit kaartje wil ik ook graag meedoen bij Simple Magnolia hier hebben ze een nieuwe challerger waarbij je een stikrandje op je kaart moet hebben.Dus achter de naaimachine gegaan en deze creatie gemaakt.
 Het zacht groene papier vond ik hierbij erg toepasselijk en daarbij de bloemen van Nellie Snellen bij gedaan.
Het stempeltje ingekleurd met copics en uitgeknipt.
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden en nog bedankt voor de leuke reactie's op mijn kerstkaart.
Groetjes Joke

maandag 13 augustus 2012

Een kerstkaart

Hallo Allemaal
Als eerste wil ik Ans welkom heten op mijn blog,ook wil ik iedereen bedanken voor de leuke berichtjes op mijn kaart van Sandra.
 Vandaag wil ik weer een kerstkaart laten zien,deze heb ik gemaakt met papier van Forever Friends en het stempeltje van Angelique geleend.Vind ze erg lief en zo tussen de hulst krans in.Ook nog de magnolia sterren rand gebruikt.
Het stempeltje ingekleurd met Copics en de bontrand met Liquid Applique gedaan.In de hoekjes weer met de Perlenpen gebruikt
Ben benieuwd wat jullie van deze kaart vinden.Groetjes Joke

zaterdag 11 augustus 2012

Deze kaart heb ik speciaal voor jou gemaakt.

Hallo Allemaal
Van de week ben ik ook druk bezig geweest voor Sandra om haar een kaart te sturen met de spulletjes die ik van haar gekregen heb.Met veel plezier heb ik de kaart gemaakt en zelf vind ik het een vrolijke kaart
 Het papier wat ik gekregen heb past zo mooi bij het meisje met de bloemen.
 Het stempeltje ingekleurd met de Copics
Ja de foto is wat flets maar ik kan het niet meer opnieuw doen want als het goed is heeft Sandra de kaart gisteren gekregen dus dan maar zo de bloemen laten zien.De randen uit geponst  met mijn nieuwe pons.
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden en een fijn weekend.Groetjes Joke

vrijdag 10 augustus 2012

Taart en kadootjes

Hallo Allemaal
Bij mijn dochter heb ik ook deze kaart gemaakt voor de uitdaging van EKEF nr 127.

 Het papier is aan beide zijde te gebruiken en ik heb twee kleuren groen papier gebruikt ook al zie je het niet zo op de foto.
Het stempeltje ingekleurd met Copics en verder de kaart versierd met de Martha Stewart pons .
Nog een lintje erbij en er twee knopjes erop gedaan.Ben benieuwd wat jullie ervan vinden .Groetjes Joke

donderdag 9 augustus 2012

Merry Cristmas

Hallo Allemaal
Hier de kerstkaart die ik gisteren heb gemaakt.Hierbij wil ik ook meedoen met Crealing met de 4e Challenge.Het is een Criss Cross kaart geworden met het nieuwe stempeltje die ik gisteren heb gekocht.
 Het papier heb ik van Cristmas Jidings gebruikt.de rand met de Martha Stewart pons bewerkt en een lintje als achtergrond gebruikt.
 Het stempeltje met Copics ingekleurd en met Distress inkt de randen gemaskerd.De Merry Cristmas  met stardust bewerkt.
Het kaartje aan de binnenkant wat rustig gehouden omdat het papier al druk genoeg is.Ben benieuwd wat jullie ervan vinden,nog bedankt voor de leuke reactie's ik lees ze altijd met veel plezier.Groetjes Joke

woensdag 8 augustus 2012

Onze knutseldag

Hallo Allemaal 
Vandaag heerlijk met zijn vieren geknutseld eerst naar de hobbystunter geweest en natuurlijk met niet zonder legen handen terug gekomen.Vandaag wou ik eerst de foto's van de knutseldag laten zien en morgen laat ik de resultaten laten zien.

 Angelique aan de tafel druk bezig met haar criss cross kaart.
 Ellen en Saskia aan het werk en zo als je ziet met veel plezier.
 Angelique en ik gezellig bezig en steeds even bij elkaar kijken.
Hier het resultaat van vandaag met deze overzicht  foto.Ieder laat het resultaat van vandaag nog op zijn blog zien.Bedankt voor de leuke reactie's op mijn vorige berichtje en tot de volgende keer.Groetjes Joke

dinsdag 7 augustus 2012

Wauw wat een verrassings Candy

Hallo Allemaal
Even de Candy die ik van Sandra gekregen heb laten zien.Vandaag naar Brielle geweest en vanmiddag laat pas thuis gekomen en ja daar laag een grote envelop op de mat.Nou ik ben me toch verwend.
 De kaart van Sandra die bij mij aan het prikbord komt te hangen
 en hier alle spulletjes die ik gekregen heb,het is echt te veel om op te noemen.
 Hier nog wat foto's van dichtbij,hier zie je de afdrukjes het lint de bloemen stans zie je net niet
Hier de andere spulletjes,ik ga niet alles opnoemen want het is echt te veel.Sandra heel erg bedankt voor alle spulletjes en ga zo gauw mogelijk aan de slag,alleen morgen nog even niet dan hebben we een knutseldag met Ellen,Saskia en Angelique en we beginnen met de Hobbystunter toch nog even shoppen om een gezamelijke kaart te maken.Groetjes Joke

maandag 6 augustus 2012

50 Jaar getrouwd

Hallo Allemaal
Het weer werkte vandaag mee om heerlijk te gaan knutselen maar met de kaart ging het niet echt goed.Ben tot nu toe alleen maar aan het prutsen alles is ook echt fout gegaan.Toch wil ik de kaart wel laten zien.Op de camping waar we een jaar plaats hebben is een stel in september 50 jaar getrouwd en dat is toch een leuke aanleiding om een kaartje te maken.Omdat het om een erg vlot maar toch ook op leeftijd stel gaat kwam ik op deze muisjes uit die onder een bloem zitten.

 Het papier heb ik bij de Action gekocht en het idee van de kaart kan je zien bij EKEF.Voor de 50 jaar de Tim Holtz mal   gebruikt en de bloemen met de Nellie Snellen pons gemaakt.Alleen Mijn Perlen pen gaf  hele grote druppels.Denk dat een nieuwe moet kopen maar nu deze toch mar zo gedaan.
 Het stempeltje ingekleurd met Copics
 De binnenkant ook bewerkt onder andere met de memory box en met de hart stans waar ik dan nog iets persoonlijk in wil schrijven.
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden en of ik dit wel weg kan geven.Nog bedankt voor alle leuke reactie's op mijn kerstkaart en tot de volgende keer.Groetjes Joke

zaterdag 4 augustus 2012

Een kerstkaart.

Hallo Allemaal

Eerst wil ik iedereen bedanken voor de leuke reactieś van het winnen van de Candy.Vandaag wil ik een kerstkaart op mijn blog zetten en bij Simply Magnolia is een challenge met een criss cross kaart en hier zou ik graag aan mee willen doen.
 Alleen ik zie daar geen kerstkaarten bij dus of ik mee mag doen ,ga het gewoon proberen.
 Het papier heb ik laatst bij de hobbystunter gekocht en de rand met sterren bij de action.
Het stempeltje van een ander geleent alleeen weet ik niet meer van wie maar ik vind ze wel heel erg lief.Hen haar ingekleurd met Copics.
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden en deze gaat weer in de bak voor de kerst.
Iedereen een fijn weekend en tot de volgende keer.Groetjes Joke

vrijdag 3 augustus 2012

Een Candy gewonnen.

Hallo Allemaal
Gisteravond laat las ik dat ik een Candy gewonnen heb bij Sandra en daar ben ik heel erg blij mee.Ze heeft de candy al op 1 augustus bekend gemaakt maar door de drukte even geen tijd gehad om te bloggen.Dit is de eerste keer dat ik iets gewonnen heb en ben er erg blij mee.Ben benieuwd wat erin zit maar dat is juist zo leuk zo'n verrassings candy.Sandra heel erg bedankt en iedereen een fijne dag verder.Groetjes Joke

donderdag 2 augustus 2012

Dit kaartje heb ik speciaal voor jou gemaakt.

Hallo Allemaal
Als eerste wil ik Wil welkom heten op mijn blog en als er vragen of opmerkingen zijn hoor ik het wel.Vandaag wil ik een kaartje op mijn blog zetten die ik speciaal voor een de uitdaging van EKEF gemaakt heb.Het is een zig zag kaart geworden waarin ik losse afdrukjes in gedaan heb want dit is ook de uitdaging .
 Hiervoor heb ik cardstock gebruikt en het design papier komt van de Action vandaan.
De bloemen met de Nellie Snellen ponsen gemaakt en aan de randen van de kaart nog met de Perlen pen bewerkt.
 Het stempeltje heb ik pas geleden gekocht en gelijk hiervoor gebruikt.Vind deze Tilda heel erg leuk zo met het Kadootje omhoog .Ik heb haar ingekleurd met Copics.
 De binnenzijde van de kaart met de losse afdrukjes.Verder aan de binnenkant nog wat versiering aangebracht.
Hier de afdrukje uit de kaart.Ben benieuwd wat jullie van deze kaart vinden.Ook wil ik iedereen bedanken voor de leuke reactie's op mijn vorige kaart en tot de volgende keer.Groetjes Joke